Dimecres, 07 desembre 2022
14.6 C
La Llagosta

La Concòrdia destitueix l’entrenador Dani Mosteiro

El CD la Concòrdia va destituir dilluns l’entrenador Dani Mosteiro després d’una reunió entre directiva i secretaria tècnica. Segons informa el president de l’entitat, Antonio Rubio, la decisió s’ha pres “perquè la plantilla ja no confiava en Dani Mosteiro”.

La destitució de l’entrenador arriba després de vuit jornades amb un balanç de dues victòries, quatre empats i dues derrotes. Dissabte passat, la Concòrdia va guanyar contra l’Aliança Mataró, per 4 a 2, i l’equip pujava fins al desè lloc amb deu punts. “Les capitanes em van avisar del mal estar que hi havia amb el tècnic, en repetides ocasions i des de feia setmanes, vaig intentar solucionar la situació però no va servir de res i dilluns vam comunicar la decisió al tècnic”, admet el coordinador, Iván Beas, que feia tasques de segon entrenador i que ara dirigirà a l’equip fins que es trobi un nou tècnic. “Fins que no fitxem un nou entrenador, que esperem que sigui abans del partit del cap de setmana, Iván Beas portarà les regnes de l’equip juntament amb Sergi Barceló, que és el delegat i l’entrenador de les porteres”, diu Antonio Rubio.

Dani Mosteiro complia aquesta campanya la seva segona temporada portant les regnes del sènior femení de la Concòrdia a la Segona Divisió espanyola. La temporada passada va ser campió del grup 2 de la Segona Divisió i va perdre la fase d’ascens a la Primera Divisió. “No entenc la decisió, crec que és injusta però puc marxar amb el cap ben alt. La temporada passada va ser un gran any amb el títol de lliga i fins aquest inici de lliga feia un any que no es perdia a casa”, remarca Dani Mosteiro, que agraeix l’oportunitat a la Concòrdia d’entrenar el sènior femení.

La secretaria tècnica de la Concòrdia confia contractar un nou entrenador abans del partit del cap de setmana a la pista del Castelldefels.

Publicitat

Publicitat