Dimecres, 07 desembre 2022
14.6 C
La Llagosta

La jornada electoral comença amb normalitat a la Llagosta

A les 9 h, han obert amb normalitat les 18 meses electorals de la Llagosta. La jornada electoral ha començat sense cap incidència destacable a la nostra localitat. Un total de 9.741 veïns i veïnes de la Llagosta podran votar avui a les eleccions al Congrés dels diputats i al Senat.

Al Col·legi Joan Maragall, amb un cens de 2.860 persones, poden votar els veïns i veïnes que visquin a les seccions sisena, setena i vuitena. Les seccions primera i segona tenen les seves meses electorals al pati nord de l’Escola Sagrada Família, en aquest col·legi tenen dret a vot 2.448 persones. Al centre escolar de les Planes, hi ha les seccions tercera i quarta, amb un cens de 2.133 ciutadans i ciutadanes. Pel que fa a les seccions cinquena i novena, amb 2.300 electors, votaran al Centre Cultural.

Els col·legis tancaran a les vuit del vespre. A les 14 i a les 18 hores, es donaran a conèixer dades de participació.

Les informacions que generi la jornada electoral es podran seguir tant en aquest web com al web municipal www.llagosta.cat i a les xarxes socials municipals.

Publicitat

Publicitat