Segona victòria de la temporada per al Club Deportivo la Concòrdia

0
79

El Club Deportivo la Concòrdia ha sumat aquesta tarda la segona victòria de la temporada en guanyar per 4 a 2 l’Aliança de Mataró. Les llagostenques han estat més encertades que les visitants de cara a porteria.

La primera part ha estat força igualada. Els dos equips han tingut ocasions de gol. Al minut 7, Elida ha marcat l’1 a 0. Durant la primera part, ha debutat Sandra, jugadora fitxada aquesta temporada que fins ara havia estat lesionada.

Al minut 2 de la segona part, Elida ha fet el 2 a 0 després de rebre una assistència de Sonia Blanco. Dos minuts després, Júlia ha refusat un xut molt perillós de les de Mataró. A la següent jugada, les visitants han aconseguit el 2 a 1.

La Concòrdia ha reaccionat molt bé. Paula Jiménez ha fet el 3 a 1 en un ràpid contraatac. El 4 a 1 l’ha marcat Sandra després de rebre una passada de Sonia.

Les visitants no s’han rendit i, al minut 18, ha retallat les diferències. Júlia ha evitat el 4 a 3 en el tram final del partit. Els darrers segons els ha jugat la Concòrdia amb superioritat per l’expulsió d’una jugadora visitant.

El proper cap de setmana, la Concòrdia jugarà a Castelldefels.

Publicitat