La prèvia

0
73

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – Aliança Mataró
La Concòrdia rebrà el penúltim classificat de la Segona Divisió espanyola, l’Aliança Mataró, que suma només un punt. Per la seva banda, les llagostenques són tretzenes classificades amb set punts. El duel tindrà lloc dissabte al CEM El Turó a les 17.30 h.

Padre Damián – FS Unión Llagostense A
El FS Unión Llagostense reprendrà la competició diumenge a la pista del líder, el Padre Damián, que suma 15 punts. El conjunt llagostenc ocupa el novè lloc, de la Lliga Nacional, amb sis punts.

FS Unión Llagostense B – AE Enlleura’t
El FS Unión Llagostense B, que és setè amb set punts del grup A de la Primera Territorial, rebrà dissabte al CEM El Turó, a les 19 h, a l’AE Enlleura’t, que és antepenúltim amb un punt.

HANDBOL
HC Vallag – Ègara
L’HC Vallag és novè lloc del grup A de la Segona Catalana amb tres punts. El pròxim partit del Vallag serà contra l’Ègara, que és cinquè amb sis punts després d’encadenar tres victòries. El duel tindrà lloc diumenge al Pavelló Antonio García Robledo a les 12.45 h.

Joventut Handbol – Tortosa
El Joventut Handbol ocupa l’últim lloc del grup A de la Tercera Catalana amb un punt i està empatat amb el Maresme Llavaneres Atlètic, el Tarragona i el Vendrell. El pròxim partit de l’equip llagostenc serà contra el Tortosa, que és segon amb vuit punts. El duel tindrà lloc diumenge al Pavelló Antonio García Robledo a les 18 h.

FUTBOL
CE la Llagosta – EFB Sentmenat
El CE la Llagosta és penúltim, del grup 12 de la Quarta Catalana, amb tres punts, empatat amb l’últim, l’EFB Sentmenat. Precisament contra els de Sentmenat serà el pròxim partit dels llagostencs, dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 16 h.

Després del partit del primer equip del CE la Llagosta, el club farà l’acte de presentació dels equips de la temporada 2019-2020 que es preveu a les 18 h al Camp Municipal de Fútbol Joan Gelabert.

Veterans Llefià – CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias ocupa el penúltim lloc del grup 1 de la Primera Divisió de veterans amb quatre punts. El pròxim partit serà diumenge al camp del Llefià, que és cinquè amb 12 punts.

Publicitat