Divendres, 29 març 2024
17.2 C
La Llagosta

La castanyada del PSC suma 63 euros per a accions solidàries

L’Agrupació del Partit dels Socialistes de la Llagosta va recaptar ahir 63 euros durant la celebració de la castanyada solidària. L’acte ja tradicional del PSC va tenir lloc a la Casa del Pueblo, situada al carrer de Sant Pau.

Les persones que van passar per la seu dels socialistes llagostencs feien un donatiu voluntari per aquesta campanya. Els diners recaptats se sumaran a altres accions solidàries que promogui el PSC a la Llagosta i així incrementar la donació que es farà més endavant a associacions solidàries o socials de la nostra localitat.

Recaptació Festa de la Rosa

Els socialistes de la nostra localitat van fer ahir el lliurament de la recaptació aconseguida durant la Festa de la Rosa celebrada al mes de maig, que va ser de 1.304 euros. L’Associació de voluntariat Rems va rebre ahir 652 euros, que destinarà a la compra de bolquers per a famílies necessitades de la nostra localitat. Els altres 652 euros es van donar també ahir a Aspayfacos, que aprofitarà per equipar amb algun element més el local de la plaça d’en Cinto Pagès i alguna activitat per a les persones amb diversitat funcional.

Publicitat

Publicitat

Més notícies