Dimarts, 28 novembre 2023
13.3 C
La Llagosta

Una quinzena d’infants de la Llagosta fan de jurat del premi literari Atrapallibres

Una quinzena d’infants de la Llagosta s’han inscrit a la Biblioteca per fer de jurat de la 15a edició del premi de literatura infantil Atrapallibres. La Biblioteca de la Llagosta torna un any més a sumar-se en aquest certamen, adreçat a infants de 9 a 12 anys i que organitza el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil.

El concurs està dividit en tres categories segons l’edat dels infants, 9 anys, 10 anys i d’11 a 12 anys. A data d’avui, encara hi ha places lliures per poder participar a la franja de 9 anys. El premi Atrapallibres de literatura infantil consisteix en que els participants han de llegir tres llibres seleccionats prèviament per a cada categoria. Despés, han de fer una valoració de cada obra.

La Biblioteca de la Llagosta va proporcionar dilluns els primers llibres del concurs. Aquest any els llibres seleccions són Zoo de paraules, El segrest de la bibliotecària i El carter de l’espai, per a infants de 9 anys; L’arbre dels desigs, El zoo petrificat i El refugi del Tarek; per a infants de 10 anys; i El fil invisible de la natura, Rosa Blanca i Pirates del mar de gel, per a infants d’11 a 12 anys.

La pròxima trobada del jurat Atrapallibres tindrà lloc al mes de gener.

Publicitat

Publicitat

Més notícies