L’autor local Andrés Hernández, protagonista del Club de lectura

0
126

La Biblioteca de la Llagosta dedicarà aquesta tarda la sessió del Club de lectura del mes de novembre al llibre de l’autor local Andrés Hernández, El círculo virtuoso y otros relatos.

El Club de lectura tindrà lloc a partir de les cinc de la tarda a la sala d’exposicions de Can Pelegrí. L’activitat comptarà amb la presència d’Andrés Hernández, que és membre de l’entitat local Resistencia Literaria.

Club de lectura de desembre

Pel que fa a la sessió del Club de lectura del mes de desembre, estarà dedicada al teatre. Les obres que es tractaran seran Europa Bull, de Jordi Oriol i Freshwater de Virginia Woolf. L’activitat s’emmarca en el programa Llegir el teatre, del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, el Teatre Nacional de Catalunya i Arola Editors. Les persones que vulguin participar poden demanar un exemplar en préstec a la mateixa Biblioteca.

Publicitat