Diumenge, 14 agost 2022
27 C
La Llagosta

Catalunya, amb Iván Rodríguez i Dario González, és sisena del Mundial sub-13 de futbol sala a Reus

Els llagostencs Iván Rodríguez i Dario González han acabat al sisè lloc del Mundial sub-13 de futbol sala amb Catalunya, que va tenir lloc la setmana passada a Reus. El combinat català va perdre divendres els quarts de final contra Itàlia, per 3 a 6, i va impedir la lluita pels metalls.

Els dos jugadors de la base del FSU Llagostense van lluitar el cap de setmana a la fase del cinquè al vuitè lloc. Dissabte, Catalunya va guanyar contra Sud-àfrica, per un clar 9 a 3, i diumenge va perdre contra Argentina, per 1 a 4, el duel pel cinquè lloc. Així que el combinat català tanca la seva disputa al Mundial sub-13 al sisè lloc d’un total de dotze seleccions.

Catalunya té un balanç de tan sols dues derrotes i quatre victòries, entre aquestes hi ha les tres de la fase de grups contra Austràlia (6-1), França (11-2) i Sud-àfrica (9-1), que li va permetre acabar en el primer lloc del grup C.

La selecció campiona del Mundial sub-13 ha estat Paraguai, que s’ha imposat a la final contra Brasil, per 7 a 2. Mentre que el tercer lloc ha estat per Colòmbia, que va imposar-se per 3 a 2 contra Itàlia.

Publicitat

Publicitat