La prèvia

0
79

FUTBOL SALA
César Augusta CD la Concòrdia
La Concòrdia afrontarà dissabte el segon desplaçament llarg de la temporada fins a Saragossa. Les llagostenques, que ocupen el tretzè lloc de la Segona Divisió amb sis punts, jugaran a la pista del César Augusta, desè amb set punts.

FS Unión Llagostense descansa

FS Unión Llagostense B descansa

HANDBOL
Terrassa B – HC Vallag
L’HC Vallag ocupa el novè lloc del grup A de la Segona Catalana amb tres punts. El pròxim partit dels llagostencs serà el cap de setmana a la pista del Terrassa B, que és penúltim sense punts.

Ripollet – Joventut Handbol la Llagosta
El Joventut Handbol és últim del grup A de la Tercera Catalana amb un punt, empatat amb Maresme Llavaneres Atlètic, Tarragona i Vendrell. El pròxim partit dels llagostencs serà a la pista del Ripollet, que ocupa el desè lloc amb tres punts.

FUTBOL
EFB Ripollet CE la Llagosta
El CE la Llagosta ocupa l’antepenúltim lloc del grup 12 de la Quarta Catalana amb tres punts. Els llagostencs visitaran aquest cap de setmana el camp del líder, l’Escola de Futbol Base Ripollet, que ha guanyat cinc partits i n’ha empatat un.

CD Viejas Glorias – Verdiblanca Mataró
El Viejas Glorias ocupa l’antepenúltim lloc del grup 1 de la Primera Divisió de veterans amb cinc punts. El pròxim partit dels llagostencs serà contra el CD Verdiblanca Mataró, que és onzè amb set punts. El duel se celebrarà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h.

PATINATGE ARTÍSTIC
El Club Patí la Llagosta estarà representat en el Trofeu Internacional de Venècia, a Itàlia, que es disputarà de l’1 al 3 de novembre, per Luz Cortés i Mario Martínez.

Publicitat