Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

Continuen les activitats de la Castanyada a la Llagosta

A partir d’avui es desenvolupen la major part de les activitats de la Castanyada i Halloween a la nostra localitat. La Biblioteca proposa avui dues activitats, mentre que demà, 31 d’octubre, les castanyes i altres productes de la tardor prendran el protagonisme.

Aquesta tarda, a les 18 h, les integrants del taller creatiu de la Biblioteca explicaran històries de por creades per elles mateixes. L’activitat tindrà lloc a la sala d’exposicions de Can Pelegrí. En acabar, hi haurà un petit refrigeri amb castanyes i altres productes típics d’aquestes dates. La Biblioteca compta amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música de la Llagosta. Mitja hora més tard, començarà una Hora del conte especial, amb la contacontes Puri Ortega, a la sala infantil de la Biblioteca. Els nens i les nenes que vulguin podran anar-hi disfressats.

Per demà dijous, els infants tornaran a ser els destinataris de bona part de les propostes. A les 17 h, el Nou Casal organitza tallers de màscares i un photocall al Parc Popular, fins a les 19 h. A la plaça d’Antoni Baqué, tindrà lloc la Castanyada de Les Llagostes de l’Avern, amb parades de venda de castanyes, moniatos i crispetes a partir de les cinc de la tarda, l’acte acabarà amb la projecció d’una pel·lícula familiar.

Al vespre, hi haurà dues festes. La Casa de Andalucía oferirà castanyes a partir de les 20 h a la plaça de l’alcalde Sisó Pons, al davant del Centre Cultural. A les 23 hores començarà la festa de la Castanyada i Halloween que ha preparat l’Asociación Rociera a la seva seu, al carrer de Girona, número 6.

Durant aquests dies, continuarà el passatge del terror, Where Evil Hides the Farm, que realitza l’Associació d’Esdeveniments Culturals de la Llagosta al Parc Popular, a darrere de l’ambulatori. Demà, 31 d’octubre, el passatge estarà obert de 21 h fins a les tres de la nit, els dies 1 i 2 de novembre, obrirà de cinc a set de la tarda, amb sessions familiars, i de 20 a 22 h per als adults.

Publicitat

Publicitat