Dimecres, 07 desembre 2022
13 C
La Llagosta

Catalunya contra Itàlia, als quarts de final del Mundial sub-13 de futbol sala

Catalunya, amb els llagostencs Iván Rodríguez i Dario González, jugaran divendres contra Itàlia els quarts de final del Mundial sub-13 de futbol sala. El combinat català ha passat la primera fase del campionat internacional com a primera classificada del grup C després de guanyar contra Austràlia, per 6 a 1.

Catalunya, amb els dos jugadors de la base del FSU Llagostense, passa a la fase final del Mundial sub-13 amb un ple de victòries després de guanyar els tres partits de la fase de grups. Avui dimecres contra Austràlia, el llagostenc Iván Rodríguez ha marcat tres gols. Les anteriors victòries van ser dilluns contra França, per 11 a 2, i dimarts contra Sud-àfrica, per 9 a 1.

El partit de Catalunya contra Itàlia tindrà lloc divendres, a les 17 h, a Reus. Els italians s’han classificat per als quarts de final després de quedar al tercer lloc del grup A, amb dos punts, per darrere de Brasil, amb sis punts, i Argentina, amb quatre punts.

Si Catalunya guanyés contra Itàlia els quarts de finals, es disputaria l’accés a la final dissabte contra el guanyador de l’eliminatòria entre el Brasil – Colòmbia.

Publicitat

Publicitat