Diumenge, 14 agost 2022
27 C
La Llagosta

Els llagostencs Iván Rodríguez i Dario González, classificats amb Catalunya per disputar els quarts de final del Mundial sub-13 de futbol sala

Els llagostencs Iván Rodríguez i Dario González s’han classificat amb Catalunya per disputar els quarts de final del Mundial sub-13, que es disputa des de dilluns a Reus. La selecció catalana, amb els dos jugadors de la base del FSU Llagostense, ha assolit el bitllet per a la fase final després de guanyar els dos primers partits de la fase de grups.

Catalunya ha complert amb els pronòstics i dilluns va guanyar el primer partit contra França, per 11 a 2, i avui dimarts contra Sud-àfrica, per 9 a 1, amb un gol d’Iván Rodríguez. Demà dimecres, a les 17 h, el combinat català es jugarà la primera plaça en l’últim partit del seu grup contra Austràlia, que també ha guanyat els dos partits que ha disputat.

Publicitat

Publicitat