Els llagostencs Iván Rodríguez i Dario González, classificats amb Catalunya per disputar els quarts de final del Mundial sub-13 de futbol sala

0
77

Els llagostencs Iván Rodríguez i Dario González s’han classificat amb Catalunya per disputar els quarts de final del Mundial sub-13, que es disputa des de dilluns a Reus. La selecció catalana, amb els dos jugadors de la base del FSU Llagostense, ha assolit el bitllet per a la fase final després de guanyar els dos primers partits de la fase de grups.

Catalunya ha complert amb els pronòstics i dilluns va guanyar el primer partit contra França, per 11 a 2, i avui dimarts contra Sud-àfrica, per 9 a 1, amb un gol d’Iván Rodríguez. Demà dimecres, a les 17 h, el combinat català es jugarà la primera plaça en l’últim partit del seu grup contra Austràlia, que també ha guanyat els dos partits que ha disputat.

Publicitat