Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

El Viejas Glorias acaba amb nou jugadors contra l’Argentona i perd per 5 a 0

El CD Viejas Glorias va perdre diumenge el tercer partit de la temporada al camp de l’Argentona, per 5 a 0. Els llagostencs van acabar el partit amb dos jugadors menys per les expulsions de Pablo Chamorro i José Naranjo. Totes dues expulsions van arribar a la represa, quan l’electrònic era favorable pels locals per 1 a 0. Al tram final de la segona part, l’Argentona va marcar quatre gols més.

El Viejas Glorias ocupa l’antepenúltim lloc, del grup 1 de la Primera Divisió de veterans, amb cinc punts. El pròxim partit dels llagostencs serà contra el CD Verdiblanca Mataró, que és onzè amb set punts. El duel se celebrarà dissabte a Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, a les 17 h.

Publicitat

Publicitat