Dimecres, 10 agost 2022
29.6 C
La Llagosta

En marxa la campanya de vacunació contra la grip

Ja s’ha iniciat la campanya de vacunació contra la grip. A més dels grups de persones en situació de risc, aquest any es fa especial incidència en les dones embarassades.

Les persones que es vulguin vacunar han de demanar hora per a la seva infermera al Centre d’Assistència Primària. També es pot sol·licitar hora a través del portal de programació de visites de l’Institut Català de la Salut.

Els col·lectius que tenen una situació d’alt risc, són els professionals sanitaris, el personal de centres geriàtrics, els treballadors i les treballadores d’assistència domiciliària o les persones que conviuen amb persones d’alt risc.

Com cada any, la vacunació contra la grip està recomanada a persones majors de 60 anys, adults i infants amb malalties pulmonars o cardiovasculars, persones amb malalties cròniques renals, hepàtiques o immunosupressores, entre d’altres afeccions i dones embarassades. Per a més informació es pot accedir al web Canal Salut.

Publicitat

Publicitat