El FS Unión Llagostense perd 1 a 2 amb l’Olímpic Argentona

0
93

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense ha caigut aquesta tarda per 1 a 2 contra l’Olímpic Argentona i segueix sense guanyar a casa aquesta temporada. El partit ha estat força igualat, però als llagostencs els ha faltat una mica de tranquil·litat en atac per aconseguir el triomf.

Els visitants han marcat el 0 a 1 al minut 16. Al començament de la segona part, els locals han intentat empatar. La millor ocasió l’han tingut Marc i Gerard, però el porter ha intervingut amb encert.

Al minut 6, ha arribat el 0 a 2. Els locals han dominat, però els ha costat xutar a porteria. Al minut 14, el porter de l’Olímpic Argentona ha aturat un llançament de Sergio De la Rosa.

Al minut 15, Kevin ha enviat al pal un doble-penal. A falta de 30 segons, Patxi ha fet l’1 a 2 en transformar un doble-penal, però a l’equip llagostenc li ha faltat temps. El proper cap de setmana, el conjunt de la nostra localitat descansarà i després anirà a la pista del Padre Damián.

Publicitat