Dijous, 28 març 2024
16.7 C

El CD la Concòrdia suma la primera victòria

El Club Deportivo la Concòrdia ha aconseguit aquesta tarda la primera victòria de la temporada en guanyar el Club Natació Caldes per 1 a 0. El partit ha estat molt disputat i les llagostenques han hagut de patir fins al final per sumar els tres punts. A falta de dos segons per al final, les visitants han enviat una pilota al travesser.

La primera part ha estat de domini local. Les de Dani Mosteiro han disposat de diverses ocasions. Paula Jiménez ha fet l’1 a 0 en el tram final dels primers vint minuts.

A la segona part, el partit s’ha igualat. Els dos equips han tingut moltes ocasions. Al minut 3, Sonia s’ha trobat amb una bona intervenció de la portera visitant.

La portera llagostenca Clàudia ha salvat al seu equip de la derrota amb diverses aturades de molt de mèrit; la primera al minut 5. Un minut després, Paula Pérez ha xutat fora per molt poc.

Al minut 9, Júlia Nabona i Leire han estat a punt de marcar. El CN Caldes apretava també i Clàudia ha intervingut amb molt d’encert al minut 9 en dues ocasions.

La Concòrdia ha patit molt en el tram final del partit. Les visitants han estat molt a prop de marcar. Les llagostenques també han tingut un parell d’oportunitats, una rematada de Paula Jiménez i xut de porteria a porteria de Clàudia.

A falta de dos segons i després d’una errada defensiva, el CN Caldes ha enviat un xut al travesser en el que hauria pogut ser l’empat.

El proper compromís de lliga de les llagostenques serà a la pista del César Augusta.