Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – CN Caldes
Després de cinc jornades, la Concòrdia encara no coneix la victòria; ha sumat tres empats i dues derrotes. Les llagostenques són tretzenes amb tres punts i demà dissabte rebran la visita del Club Natació Caldes, que és desè amb sis punts. El partit tindrà lloc al CEM El Turó a les 17.30 h.

FS Unión Llagostense – Olímpic Argentona 
El FS Unión Llagostense ocupa el sisè lloc de la Lliga Nacional amb sis punts. El pròxim partit dels llagostencs serà contra l’Olímpic Argentona, que és vuitè classificat amb cinc punts. El duel tindrà lloc demà dissabte al CEM El Turó a les 19 h.

Gàdex – FS Unión Llagostense B
El sènior B del FS Unión Llagostense, que és cinquè del grup A de la Primera Territorial amb set punts, visitarà el Gàdex, que és vuitè amb quatre punts.

HANDBOL
HC Vallag – La Salle Bonanova Atlètic
El Vallag ocupa l’antepenúltim lloc amb un punt al grup A de la Segona Catalana. El pròxim rival dels llagostencs serà la Salle Bonanova Atlètic, equip amb qui va coincidir la temporada passada a la Tercera Catalana i que després de tres jornades ocupa el setè lloc amb dos punts. L’enfrontament tindrà lloc diumenge al Pavelló Antonio García Robledo a les 12.45 h.

Joventut Handbol la Llagosta – Martorell B
El Joventut Handbol la Llagosta ocupa l’onzè lloc, amb un punt, al grup A de la Tercera Catalana. El pròxim rival del Joventut Handbol serà el Martorell B, que és desè amb dos punts. El duel tindrà lloc dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a les 19.30 h.

FUTBOL
CE la Llagosta Sabadellenca B
El Club Esportiu la Llagosta ocupa l’antepenúltim lloc, del grup 12 de la Quarta Catalana, amb tres punts. El pròxim rival dels llagostencs és la Sabadellenca B, que ocupa el sisè lloc amb set punts. El partit se celebrarà demà al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 16 h.

Argentona – CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias és catorzè del grup 1 de la Primera Divisió de veterans amb quatre punts. El pròxim partit dels llagostencs serà al camp de l’Argentona, cinquè amb nou punts.

Publicitat

Publicitat