Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

Arriben les activitats de la Castanyada i Halloween

Aquest cap de setmana comencen les activitats de la Castanyada i Halloween a la nostra localitat. L’Esplai Dijoc serà l’encarregat d’obrir aquest any la programació de la Castanyada i de Halloween. L’entitat d’educació en el lleure de la nostra localitat organitzarà avui la ja tradicional Halloweenyada. L’acte es farà a l’avinguda del Primer de Maig, a l’alçada del número 3.

A partir de les cinc de la tarda, el Dijoc convida als infants a participar al Concurs de moniatos disfressats. Hi haurà tres paneres de premi amb productes típics de la tardor. A més, a partir de les set de la tarda es faran tallers i pintacares.

Demà dissabte, la colla dels Saltats organitza la Saltanyada. A partir de les 17 h, a la plaça d’Antoni Baqué es faran tallers infantils, pintacares de terror i hi haurà castanyes.

Per a diumenge, està prevista una activitat infantil al Centre Cultural. Els més petits podran cantar, ballar i jugar amb el Halloween de Mickey. Les entrades per a aquest esdeveniment, que compta amb la col·laboració de La Carpa Espai Cultural, La Room i Arlecchino Estudio, es poden comprar anticipadament per tres euros a La Carpa i a Foto Estudio Damián.

D’altra banda, aquest cap de setmana començarà el passatge del terror instal·lat al Parc Popular, darrere de l’ambulatori. Hi haurà dues experiències diferents. Dissabte i diumenge, de 17 a 19 h es podrà visitar una versió infantil del passatge del terror. L’altra opció, pensada per als adults, està oberta dissabte, de 20 a 22 h i diumenge de 20 a 21 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies