Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

Aspayfacos posa a la venda el seu calendari de 2020

Aspayfacos ha posat a la venda el calendari de 2020. L’entitat que aplega a persones amb diversitat funcional i les seves famílies ha publicat en aquesta ocasió el calendari amb el títol de Tots els mesos estem amb tu.

En aquesta ocasió, al calendari es recullen imatges d’activitats de l’entitat, com ara la inauguració del local de l’avinguda del Turó, a l’alçada de la plaça de Cinto Pagès, el Carnaval o algunes sortides. Algunes de les pàgines corresponents s’han il·lustrat amb frases amb missatges positius.

El calendari es pot trobar a establiments comercials de la nostra localitat i a la seu de l’entitat. El donatiu és de tres euros. Per editar el calendari, Aspayfacos ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta, la Fundació la Caixa i l’empresa Hebrón.

Publicitat

Publicitat