Dilluns, 25 setembre 2023
18.5 C
La Llagosta

L’Ajuntament farà actuacions per adaptar habitatges de gent gran

L’Ajuntament de la Llagosta farà obres d’adaptació a deu domicilis de la nostra localitat que beneficiaran a persones majors de 65 anys que es troben en una situació de fragilitat per qüestions d’edat, salut o manca d’autonomia personal.

El Consistori destinarà 21.000 euros a aquesta actuació, que procedeixen d’una subvenció de la Diputació de Barcelona en el marc del programa d’arranjament d’habitatges per a persones grans. La regidora de Serveis Socials, Antonia Illescas, ha comentat que aquestes obres “permetran adaptar banys i instal·lar altres ajudes tècniques com ara agafadors, llits articulats o grues per a persones amb mobilitat reduïda”.

La Diputació finança el 100 % de cada actuació, amb un màxim de 2.100 euros per habitatge. Les obres d’adaptació dels banys aniran a càrrec de l’empresa local Came-3.

Publicitat

Publicitat

Més notícies