L’HC Vallag suma el primer punt a la Segona Catalana contra el Fornells (21-21)

0
83

L’HC Vallag ha sumat el primer punt de la nova categoria, la Segona Catalana, a la pista del Fornells. Els llagostencs van empatar dissabte, 21 a 21, en un bon partit que no es va traduir en una victòria.

El Vallag va començar el duel amb més empenta que els locals, però a la segona part el Fornells va capgirar l’electrònic. L’equip de Javi Iglesias no va marxar en cap moment del partit i va gaudir d’una acció final per marcar el gol de la victòria, que finalment no va ser possible i el duel va acabar en empat.

L’equip llagostenc ocupa l’antepenúltim lloc amb un punt del grup A de la Segona Catalana. El pròxim rival del Vallag serà la Salle Bonanova Atlètic, equip amb qui va coincidir la temporada passada a la Tercera Catalana i que després de tres jornades ocupa el setè lloc amb dos punts. El duel tindrà lloc diumenge al Pavelló Antonio García Robledo, a les 12.45 h.

Publicitat