Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

Una desena de colles van participar dissabte a la Cursa de Gegantes

La Colla Gegantera de la Llagosta va celebrar dissabte la Cursa de Gegantes amb la participació d’una desena de colles de diverses poblacions. Durant l’activitat, es va promocionar la Caminada contra el càncer de mama de diumenge.

L’acte va consistir en la plantada de gegants, que es va fer al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre, una cercavila fins a la plaça d’Antoni Baqué, i les curses, que van tenir lloc al carrer de l’Estació entre l’Ajuntament i l’avinguda del Primer de Maig.

La Cursa de Gegantes va comptar amb la participació de les colles geganteres de la Llagosta, Campdevànol, l’Espluga de Francolí, Gualba, la Batllòria, la Garriga, Lliçà d’Amunt, Sant Fost de Campsentelles, Santa Eulàlia de Ronçana i Vilanova del Camí. L’activitat va acabar amb un concert a càrrec de Folkats de l’Ala.

Publicitat

Publicitat

Més notícies