Dimecres, 07 desembre 2022
14.6 C
La Llagosta

Més de 200 persones, a la Caminada contra el càncer de mama

Un total de 211 persones es van inscriure per participar ahir a la Caminada contra el càncer de mama, que van organitzar la infermera llagostenca Gloria González i la Colla Gegantera de la Llagosta. Durant la jornada, es van recaptar 1.291,40 euros, que van ser lliurats a Oncovallès, una fundació d’ajuda oncològica.

La Caminada, que va comptar amb la participació de l’alcalde, Óscar Sierra, va començar al Centre Cultural. Les persones participants van recórrer diversos indrets del nostre municipi, entre ells la riera de Caldes i el riu Besòs. A més, van rebre algunes explicacions sobre aquestes zones naturals de la nostra localitat. La Caminada va finalitzar al Centre Cultural, on es va fer el lliurament d’un xec gegant a Oncovallès.

Publicitat

Publicitat