Iván Rodríguez i Darío González, del FSU Llagostense, seleccionats per disputar amb Catalunya el Mundial sub-13

0
52

L’ala Iván Rodríguez i el tanca Darío González, jugadors de la base del Fútbol Sala Unión Llagostense, han estat seleccionats per disputar amb Catalunya el Mundial sub-13. El Campionat del Món tindrà lloc del 28 d’octubre al 3 de novembre a Reus amb tres grups amb quatre equips cadascun.

Catalunya disputarà la primera fase al grup C contra les seleccions de Sud-àfrica, França i Austràlia. El primer partit de la selecció catalana serà el 28 d’octubre contra França; el segon, contra Sud-àfrica, el 29 d’octubre; i el tercer, contra Austràlia, el 30 d’octubre. Els dos millors classificats de cada grup i els dos millors tercers classificats dels tres grups passaran als quarts de final, que es disputaran l’1 de novembre.

Catalunya va disputar el cap de setmana un partit amistós contra el cadet del Centelles, que va empatar 3 a 3. Divendres, la selecció catalana cadet jugarà un segon amistós contra el Bolton d’Anglaterra, a Barcelona, i dissabte ja es concentrarà a Reus per començar el Mundial sub-13.

Publicitat