Dimecres, 07 desembre 2022
14.6 C
La Llagosta

Dos cotxes, atrapats per una crescuda sobtada del cabal de la riera Seca

Dos vehicles van quedar ahir atrapats a la Llagosta per una crescuda sobtada del cabal de la riera Seca. Els dos cotxes, que estaven estacionats a la zona situada sota el pont de la línia ferroviària de Vic, al final del carrer de Sant Pau, van ser arrossegats per l’aigua uns metres i van quedar atrapats entre les roques. Van ser necessàries grues de grans dimensions per treure els dos vehicles de la riera. Mentre es van fer aquests treballs, la circulació es va veure restringida en alguns carrers d’aquell sector.

La Policia Local va comprovar a les set del matí que havia pujat el cabal de la riera Seca per la pluja caiguda unes hores abans. Els agents van poder localitzar els propietaris d’alguns vehicles que estaven aparcats massa a prop de la riera per tal que els retiressin, però, malauradament, l’aigua es va emportar durant un tram dos cotxes, que van patir diversos desperfectes.

Des de l’Ajuntament, s’aconsella no estacionar a prop de la riera Seca davant del perill sobtat de crescudes. Durant els propers dies, hi ha previstes pluges importants i, per tant, més que mai es recomana no aparcar en aquesta zona.

Publicitat

Publicitat