Dimecres, 30 novembre 2022
10 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Almàssera – CD la Concòrdia
El Club Deportivo la Concòrdia té aquest cap de setmana el primer desplaçament llarg de la temporada fins a Almàssera, a València. Les llagostenques ocupen el tretzè lloc de la Segona Divisió amb dos punts, mentre que les valencianes són al desè lloc amb quatre punts.

Montsant Sala 5 – FS Unión Llagostense 
El FS Unión Llagostense ocupa l’onzè lloc de la Lliga Nacional amb tres punts. El pròxim partit dels llagostencs serà el cap de setmana a la pista del Montsant Sala 5, que ocupa el desè lloc amb quatre punts.

Fènix – FS Unión Llagostense B
El sènior masculí B del FS Unión Llagostense, que és segon del grup A de la Primera Territorial amb set punts, té jornada de descans però dimarts disputarà el duel ajornat a la pista del tercer classificat, el Fènix.

HANDBOL
Fornells – HC Vallag
El Vallag ocupa el desè lloc de la Segona Catalana, sense punts i empatats amb Terrassa B, Ègara, Vilamajor B i Molins de Rei. El pròxim partit dels llagostencs serà diumenge a la pista del Fornells, que suma dues victòries.

Pau Casals – Joventut Handbol la Llagosta
El Joventut Handbol la Llagosta ocupa l’últim lloc de la Tercera Catalana, empatat amb quatre equips més a zero punts: el Maresme Llavaneres Atlètic, el Vendrell, el Tarragona i el Martorell B. El pròxim partit del Joventut Handbol la Llagosta serà dissabte a la pista del BM Pau Casals, que encadena dues victòries.

FUTBOL
Escola de Futbol Barberà Andalucía B – CE la Llagosta
El Club Esportiu la Llagosta ocupa el dotzè lloc del grup 12 de la Quarta Catalana amb tres punts. El pròxim partit dels llagostencs serà el cap de setmana al camp de l’Escola de Futbol Barberà Andalucía B, que és quart amb vuit punts.

CD Viejas Glorias – Cabrils
El CD Viejas Glorias tornarà a la competició després d’una jornada de descans. Els llagostencs ocupen el desè lloc, del grup 1 de la Primera Divisió de veterans, amb quatre punts. Dissabte, a les 17 h, rebrà al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert el Cabrils, que és quinzè amb dos punts.Publicitat

Publicitat