Cursa de Gegantes i Caminada contra el càncer, el cap de setmana

0
117

La Colla Gegantera de la Llagosta organitzarà dissabte la Cursa de Gegantes amb l’objectiu de recaptar fons per a la lluita contra el càncer de mama. L’activitat, que comptarà amb la participació de tretze colles, tindrà lloc a la tarda, amb la plantada, una cercavila i la cursa. La prova se celebrarà al carrer de l’Estació entre l’Ajuntament i l’avinguda del Primer de Maig.

La plantada es farà a les 16 hores a l’avinguda de l’Onze de Setembre. A les 17 hores, es realitzarà una petita cercavila fins a la plaça d’Antoni Baqué. Les curses començaran a les 17.30 hores amb la participació de les colles geganteres de la Llagosta, Campdevànol, Cardedeu, l’Espluga de Francolí, Ganxona de Sant Feliu de Guíxols, Gualba, la Batllòria, la Garriga, Lliçà d’Amunt, Salou, Sant Fost de Campsentelles, Santa Eulàlia de Ronçana i Vilanova del Camí.

L’activitat acabarà amb un concert a càrrec de Folkats de l’Ala a partir de les 20 hores a l’escenari de la plaça d’Antoni Baqué. Durant tota la tarda, es podran comprar dorsals solidaris, al preu de cinc euros, per participar en la Caminada contra el càncer de mama que organitzaran diumenge la infermera llagostenca Gloria González i la Colla Gegantera de la Llagosta.

La Caminada començarà a les 10 del matí a la plaça d’Antoni Baqué. La recaptació es destinarà a Oncovallès, una fundació d’ajuda oncològica.

Publicitat