Dimecres, 07 desembre 2022
13 C
La Llagosta

Samuel Ramos presenta avui la seu darrer llibre, El Toque

Samuel Ramos presentarà aquesta tarda la seva darrera novel·la, El toque. L’acte, organitzat per la Biblioteca, tindrà lloc a la sala d’exposicions de Can Pelegrí a les 19 h. Aquest és el tercer llibre publicat de l’autor llagostenc.

El toque és un novel·la negra ambientada a Barcelona. Assassinats, fenòmens paranormals, misteri, són alguns dels elements que es barregen en aquesta nova història de Samuel Ramos. La publicació d‘El Toque arriba després d’Amonathep, la historia del asesino de la mano derecha i Entremés. A més, l’autor de la nostra localitat també ha participat amb relats seus al llibre Barricadas de papel y tinta i a diverses antologies de relats breus.

Publicitat

Publicitat