La Concòrdia perd amb el líder, la Penya Esplugues, per 1 a 3

0
87

El Club Deportivo la Concòrdia ha perdut aquesta tarda a casa contra el líder, la Penya Esplugues, per 1 a 3. Les llagostenques han caigut en els dos partits que han disputat aquesta temporada al CEM El Turó.

L’enfrontament d’avui ha estat força igualat. Les visitants han marcat al minut 13. Poc després, Leyre ha enviat un xut al pal en la millor ocasió local de la primera part. Al minut 18, Júlia, portera de la Concòrdia durant els primers 20 minuts, ha evitat amb el peu el 0 a 2.

Al minut 3 de la segona part, Clàudia, que ha substituït Júlia, ha tingut la primera de les diverses intervencions brillants sota pals. Després de dos xuts llunyants de Sonia i d’Eliga, aquesta darrera s’ha plantat sola davant de la portera, però no l’ha pogut superar. Al minut 9, Clàudia ha fet dues aturades seguides, però la Penya Esplugues ha marcat poc després el 0 a 2.

Al minut 12, Naiara ha obligat a lluir-se a la portera visitant. A falta de 6 minuts i 21 segons, la Concòrdia ha arriscat amb portera-jugadora. Al minut 17, Sonia ha fet l’1 a 2, però la Penya Esplugues ha reaccionat i ha sentenciat al minut 19 amb una gran acció d’equip.

El proper cap de setmana, la Concòrdia jugarà a la pista de l’Almassera Ruz.

Publicitat