Dimecres, 10 agost 2022
29.6 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense cau (2-5) contra el Betània Patmos

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense ha caigut aquesta tarda per 2 a 5 contra el Betània Patmos en partit disputat al Pavelló Antonio García Robledo. Durant la primera part, la millor ocasió ha estat un xut de Ferran al pal al minut 14. La igualtat ha estat la tònica dominant.

La segona part ha estat molt més moguda. Els dos equips han disposat de moltes ocasions de gol. David Martín ha inaugurat el marcador al minut 7. Els visitants han reaccionat, però els ha faltat punteria en els darrers metres.

Patxi, després d’una recuperació d’Edgar, ha marcat el 2 a 0 al minut 10. El partit se li posava molt a favor a l’equip entrenat per Juan Carlos García, però els visitants han estat molt superiors en el darrer tram del partit. Al minut 11, han anotat l’1 a 2. El 2 a 2 ha arribat al minut 15 i el 2 a 3, al 17.

El FS Unión Llagostense ha buscat l’empat amb porter-jugador, però ha encaixat el 2 a 4 al minut 18. El darrer gol ha estat un doble-penal al minut 19. Cal destacar el gran partit que ha fet el juvenil Sergio De la Rosa.

Els llagostencs es desplaçaran el proper cap de setmana a la pista del Montsant Sala 5.

Publicitat

Publicitat