Dimarts, 28 novembre 2023
13.3 C
La Llagosta

Raquel Corral guanya el Campionat de Catalunya de Seleccions de petanca

Raquel Corral, del Club Petanca la Llagosta, s’ha proclamat campiona de Catalunya de Seleccions. El campionat català va tenir lloc dissabte passat a les pistes del CP Les Torres-Rubí amb un total de vuit tripletes procedents de les quatre delegacions provincials catalanes.

Corral va formar una de les tripletes de la delegació de Barcelona amb dues companyes del CP Santa Coloma de Gramenet, amb un ple de victòries entre les quatre partides disputades. “Estic molt orgullosa d’aconseguir aquest títol, és la primera vegada que el guanyo. És un campionat que juguem les millors jugadores de tota Catalunya de la temporada passada”, explica la jugadora.

Raquel Corral ara se centra en el Club Petanca la Llagosta que després de quatre jornades disputades, al grup 2 de la Tercera Catalana, el conjunt és líder amb quatre victòries.

Nova junta directiva del CP la Llagosta.

D’altra banda, l’entitat llagostenca va fer eleccions a l’estiu i té nou president amb José Manuel Torrico. La directiva està formada pel vicepresident Joaquín Martínez; el secretari Julián Penco; el tresorer, José Torrico; i els vocals Manuel Raya i Jonathan Ávila.

Publicitat

Publicitat

Més notícies