Tota l’electricitat que contracta l’Ajuntament procedeix d’energies renovables

0
86

L’Ajuntament de la Llagosta ha aconseguit que es faci realitat un objectiu que perseguia des de feia temps, que tota l’energia elèctrica que contracta sigui verda. El Consistori llagostenc té actualment un contracte amb l’empresa Endesa, que ha constatat mitjançant un certificat que tota l’electricitat que subministra als ajuntaments adherits a l’acord marc de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), entre els quals es troba el de la Llagosta, és produïda totalment amb energies renovables. Això afecta a l’electricitat de l’enllumenat públic i de tots els equipaments municipals.

“És un pas més en el nostre compromís ferm de millora del medi ambient”, ha dit l’alcalde, Óscar Sierra, que ha recordat que, des del Consistori, esperàvem des de feia temps la confirmació per part d’Endesa de l’ús d’energies renovables.

L’Ajuntament de la Llagosta es va adherir en el seu dia a l’acord marc de l’ACM per contractar el subministrament d’energia elèctrica. Endesa és l’empresa adjudicatària d’aquest servei i ho continuarà sent, ja que ha guanyat el concurs convocat recentment per l’ACM.

Publicitat