El Joventut Handbol comparteix amb el CH Sant Fost un equip infantil femení

0
72

El Joventut Handbol la Llagosta ha signat un conveni de col·laboració amb el CH Sant Fost per crear un equip infantil femení conjunt, que aquesta temporada competirà a la Lliga Catalana. La plantilla està formada per sis jugadores de la Llagosta i vuit de Sant Fost.

L’equip es va crear per la necessitat dels dos clubs de completar un equip infantil femení. El CH Sant Fost va contactar amb el Joventut Handbol la Llagosta a la primavera d’enguany i van acordar crear un infantil femení, que s’anomena CH Sant Fost-JHLL. “Vam parlar amb pares i mares i jugadores. Tothom estava d’acord i vam tirar endavant amb el projecte”, admet el responsable esportiu del Joventut Handbol la Llagosta, Xavier Canalejas.

La primera experiència conjunta va tenir lloc amb la Granollers Cup 2019 i “les noies es van entendre perfectament”, explica Canalejas. Posteriorment, l’equip va disputar una fase d’accés i va assolir el setembre classificar-se per a la màxima categoria catalana, la Lliga Catalana. “És un èxit esportiu perquè jugaran contra els millors equips”, remarca el llagostenc.

L’acord preveu que a la setmana es facin dos entrenaments a Sant Fost i un a la Llagosta. Pel que fa als partits, la pista habitual de joc serà Sant Fost però cada tres o quatre jornades jugaran a la Llagosta. L’equip vestirà amb el verd del CH Sant Fost.

Publicitat