Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

Comença la campanya de poda anual a la Llagosta

Avui ha començat la poda anual dels arbres del nostre municipi. Està previst que s’actuï en 1.400 arbres, a més de treure algun pollancre en mal estat. Els treballs els porten a terme la Brigada municipal de jardineria i l’empresa Tratamiento y Acondicionamiento de Laderas y Obras (TALIO), contractada per l’Ajuntament.

Els treballs de poda han començat pel vial de darrere del Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert. La poda durarà aproximadament un mes i els treballs de l’empresa TALIO es porten a terme entre les set del matí i les sis de la tarda. Les zones afectades per la poda s’aniran senyalitzant amb antelació als treballs. El contracte per fer aquesta poda puja fins als 28.789,74 euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies