Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

Comença la campanya de poda anual a la Llagosta

Avui ha començat la poda anual dels arbres del nostre municipi. Està previst que s’actuï en 1.400 arbres, a més de treure algun pollancre en mal estat. Els treballs els porten a terme la Brigada municipal de jardineria i l’empresa Tratamiento y Acondicionamiento de Laderas y Obras (TALIO), contractada per l’Ajuntament.

Els treballs de poda han començat pel vial de darrere del Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert. La poda durarà aproximadament un mes i els treballs de l’empresa TALIO es porten a terme entre les set del matí i les sis de la tarda. Les zones afectades per la poda s’aniran senyalitzant amb antelació als treballs. El contracte per fer aquesta poda puja fins als 28.789,74 euros.

Publicitat

Publicitat