Sor Lucia Caram inaugura avui el curs de l’escola d’adults

0
93

La religiosa sor Lucia Caram serà l’encarregada d’oferir aquesta tarda la xerrada inaugural del curs 2019-2020 del Centre de Formació d’Adults de la Llagosta. L’acte es desenvoluparà al Centre Cultural a partir de les 18 h.

La xerrada portarà per títol L’Educació com a eina transformadora. Sor Lucia Caram és una religiosa dominica i activista que fomenta la solidaritat contra la pobresa. La monja viu a Manresa, on ha promogut diverses entitats, entre elles la Fundació del convent de Santa Clara, que es dedica a donar suport a persones desfavorides.

L’escola d’adults de la Llagosta ja ha iniciat les classes d’aquest curs, tot i això, la matrícula continua oberta fins que es cobreixin totes les places disponibles. Les persones interessades a matricular-se poden passar per l’escola, que es troba al número 28 del carrer de l’Estació, de dilluns a divendres, de les deu del matí a l’una de la tarda i de quatre de la tarda a vuit del vespre.

Aquest any i com a novetat, el Centre de Formació d’Adults de la Llagosta imparteix classes dels tres nivells formatius de francès, anglès i català. Aquest curs s’ha creat també un grup de conversa en anglès. A més, a l’escola d’adults de la Llagosta es pot estudiar per obtenir el graduat en educació secundària, fer els cursos de preparació per a les proves d’accés a grau mitjà, grau superior i a la universitat, i també classes d’informàtica de diferents nivells.

Publicitat