Diumenge, 10 desembre 2023
13 C
La Llagosta

Victòria ajustada del FS Unión Llagostense a Teià (4-5)

El FS Unión Llagostense va guanyar diumenge a la pista del Teià Futbol Cinc per 4 a 5. Aquesta és la primera victòria de la temporada per a l’equip llagostenc, que suma els tres primers punts a la seva casella.

La Unión Llagostense va començar el duel avançant-se per 0 a 2, però, abans del descans, els locals van empatar. A la represa, el Teià Futbol Cinc es va avançar per dues vegades, 3 a 2 i 4 a 3. Al tram final, el conjunt llagostenc va marcar dos gols més, fent l’últim Sergio Heredia. També van fer gol Patxi Heredia, amb un doblet, Marc Navajas i Kevin Gómez.

El FS Unión Llagostense ocupa el novè lloc, de la Lliga Nacional, amb tres punts. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte, a les 19 h, al Poliesportiu Antonio García Robledo contra el Betània Patmos, que és tercer amb sis punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies