Diumenge, 14 agost 2022
27 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
FS Ripollet CD la Concòrdia
El Club Deportivo suma un punt de sis possibles a la Segona Divisió espanyola. El pròxim partit de la Concòrdia serà el cap de setmana a la pista del Ripollet, que ve de perdre a domicili a Castelldefels, per 4 a 1, i suma tres punts.

Teià Futbol Cinc – FS Unión Llagostense
El FS Unión Llagostense ocupa el penúltim lloc, de la Lliga Nacional, sense punts i el pròxim partit serà el cap de setmana a la pista del Teià Futbol Cinc, que és vuitè amb tres punts.

FS Unión Llagostense B Sala 5 Tiana
El sènior masculí B del FS Unión Llagostense, que és desè del grup A de la Primera Territorial amb un punt, rebrà dissabte el cuer Sala 5 Tiana al CEM El Turó a les 19 h.

HANDBOL
Joventut Handbol Mataró B HC Vallag L’HC Vallag s’estrenarà dissabte a la Segona Catalana. L’equip de la nostra localitat va assolir l’ascens a la temporada passada. El Vallag jugarà la primera jornada del nou curs a la pista del Joventut Handbol Mataró B. El conjunt de la nostra localitat ha apostat per mantenir gran part dels jugadors, tot i que s’ha reforçat a les demarcacions de la porteria i en els extrems. L’entrenador segueix sent Javier Iglesias.

CH Salou JH la Llagosta El Joventut Handbol la Llagosta debutarà diumenge a la pista del Salou a la Tercera Catalana. Els llagostencs estan entrenats aquesta temporada per Luis Canalejas.

FUTBOL
La Farga XXI CE la Llagosta
La Llagosta suma dues derrotes en dues jornades al grup 12 de la Quarta Catalana i ocupa l’últim lloc sense punts. El pròxim partit dels llagostencs serà al camp de La Farga XXI, que és quart classificat amb quatre punts i ve d’empatar al camp de la Romànica (3-3).

CD Viejas Glorias – Peña Madrididsta Iluro
El CD Viejas Glorias és quart, del grup 1 de la Primera Divisió de veterans, amb quatre punts. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte contra la Peña Madridista Iluro al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h.

Publicitat

Publicitat