La Biblioteca de la Llagosta celebrarà demà dissabte la Viquimarató

0
60

La Biblioteca de la Llagosta se suma a les Jornades Europees del Patrimoni 2019 participant a la Viquimarató demà dissabte. Aquesta activitat té com objectiu donar a conèixer el patrimoni local als participants i fer-ho mitjançant el portal digital de la Viquipèdia.

La Viquimarató és una activitat gratuïta que es desenvoluparà de dos quarts de deu del matí a dues de la tarda a la biblioteca municipal, que s’ubica a la primera planta del Centre Cultural i Juvenil de Can Pelegrí. Els participants tindran l’encàrrec d’omplir amb informació les pàgines de la Viquipèdia de les tres masies de la nostra localitat: Can Pere Gil, la Llebre i Can Baqué.

Per participar cal fer una inscripció prèvia a través de la Biblioteca de la Llagosta. L’activitat és organitzada per la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i compta amb el suport d’Amical Wikimedia. La Viquimarató se celebra a sis biblioteques del Vallès Oriental a la Llagosta, Martorelles, Lliçà de Vall, Sant Antoni de Vilamajor, Cardedeu i Granollers.

Publicitat