Divendres, 19 abril 2024
15.5 C

El CE la Llagosta perd contra el Sant Quirze B després d’encaixar tres gols en sis minuts a la represa

El CE la Llagosta va perdre dissabte contra el Sant Quirze B per 0 a 3. Els llagostencs van encaixar tres gols en sis minuts, del minut 62 al 68. A més, l’equip de la nostra localitat va acabar amb un jugador menys per l’expulsió de Marc Corzo, per segona targeta groga, al minut 74, que havia entrat als deu minuts de joc per lesió de Juan Ramón García.

La Llagosta suma dues derrotes en dues jornades al grup 12 de la Quarta Catalana i ocupa l’últim lloc sense punts. El pròxim partit dels llagostencs serà al camp de La Farga XXI, que és quart classificat amb quatre punts i ve d’empatar al camp de la Romànica (3-3).