Diego Pedra i Eva Redondo guanyen el 19è Concurs Estatal de Fotografia

0
113

Diego Pedra, de Cornellà, amb la fotografia “La niña del cementerio”, a la categoria tema lliure, i Eva Redondo, de la Llagosta, amb la fotografia “Carril-bici”, a la categoria tema la Llagosta, han estat les persones guanyadores del 19è Concurs Estatal de Fotografia organitzat per Foto-Club la Llagosta.

El veredicte del jurat i el lliurament de premis va tenir lloc dissabte al vespre al Centre Cultural de la plaça de l’alcalde Sisó Pons. Al certamen s’han presentat un total de 158 fotografies de 40 autors i autores, de les quals 110 van participar al tema lliure i 48 al tema la Llagosta.  A l’acte va assistir el regidor de Cultura, Fran Ruiz.

A la categoria lliure, a Diego Pedra li han seguit Javier Checa, de Castellbisbal; Yolanda Duque, també de Castellbisbal; Josep Maria Fontanet, de Santa Coloma de Farners; i Carlos Frías, del País Vasc. Al tema la Llagosta, el segon ha estat Joan Mimó, de Ripollet; seguit d’Antoni Boixadós, de Terrassa; David Puente, de la Llagosta; i Toni Barbany, de Montcada i Reixac.

Del 7 al 31 d’octubre es podrà visitar al vestíbul del Centre Cultural una exposició formada per les imatges guanyadores del concurs fotogràfic i una selecció d’algunes de les finalistes del certamen. La mostra estarà oberta de dilluns a divendres, de 17 a 20 h i els caps de setmana quan hi hagi alguna activitat programada al centre.

Publicitat