Diumenge, 14 agost 2022
27 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia perd a casa (1-3) contra l’AECS de l’Hospitalet

El Club Deportivo la Concòrdia ha perdut avui per 1 a 3 contra l’AECS de l’Hospitalet en el primer partit de la temporada a casa. El conjunt llagostenc, amb moltes cares noves, s’han trobat amb un equip seriós que li ha posat moltes dificultats.

L’AECS ha marcat el 0 a 1 al minut 4. La Concòrdia s’ha refet i ha buscat l’empat. Al minut 9, la portera visitant ha fet una gran aturada a xut de Sonia. Dos minuts després, Naiara ha tingut dues bones ocasions, però la portera ha tornat a intervenir amb molt d’encert. Al minut 12, la portera llagostenca Clàudia ha evitat el 0 a 2.

Al començament de la segona part, Sonia ha buscat amb xuts llunyans el gol, però no ha pogut sorprendre la portera de l’AECS. El conjunt de l’Hospitalet ha fet el 0 a 2 al minut 6 amb un ràpid contraatac.

Un minut més tard, Naiara ha marcat l’1 a 2. Els dos equips han disposat d’alguna ocasió més de gol. Al minut 16, Júlia, que ha sortit a la segona part a defensar la porteria local, ha aturat un doble penal.

En el tram final, la Concòrdia ha arriscat amb portera-jugadora. A falta de nou segons, una pèrdua de pilota ha suposat l’1 a 3 definitiu. El proper cap de setmana, les llagostenques jugaran a Ripollet.

Publicitat

Publicitat