La prèvia

0
71

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia AECS l’Hospitalet
El Club Deportivo la Concòrdia s’estrenarà diumenge a casa en partit oficial aquesta temporada. La Concòrdia se situa a la classificació en desena posició amb un punt, empatada amb l’AECS de l’Hospitalet, que serà el seu proper rival. El partit es jugarà al CEM El Turó a les 12 h.

Ripoll – FS Unión Llagostense
El FS Unión Llagostense ocupa el desè lloc sense punts després de disputar la primera jornada. El conjunt llagostenc voldrà refer-se el cap de setmana a la pista del Ripoll, que ve de guanyar a la pista del Teià (2-4).

FS Unión Llagostense B Esclop
El sènior masculí B del FS Unión Llagostense no va poder estrenar la temporada la jornada passada perquè el seu partit es va ajornar. L’equip llagostenc rebrà demà dissabte l’Esclop, que ve de guanyar contra el Racing Llavaneres (11-8). El duel tindrà lloc al CEM El Turó a les 19 h.

FUTBOL
CE la Llagosta Sant Quirze B
El primer equip del CE la Llagosta ve de perdre a la primera jornada del grup 12 de la Quarta Catalana contra el Sentmenat. El pròxim partit de la Llagosta serà demà dissabte contra el Sant Quirze B al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h. Els del Vallès Occidental van guanyar a la primera jornada contra la Romànica B per 1 a 0.

Llinars – CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias és líder del grup 1 de la Primera Divisió de veterans després de golejar a la primera jornada el Cardedeu (10-1). El pròxim partit dels llagostencs serà el cap de setmana al camp del Llinars, que ve de guanyar al camp del Malgrat (2-4).

Publicitat