Els premis del 19è Concurs Estatal de Fotografia es lliuraran demà dissabte

0
102

El Centre Cultural de la Llagosta acollirà demà a partir de les set de la tarda el lliurament de premis del 19è Concurs Estatal de Fotografia, convocat pel Foto-Club la Llagosta. El període de presentació d’imatges va finalitzar dimarts. El jurat donarà a conèixer el seu veredicte demà.

El concurs té dos temes, lliure i la Llagosta. Els premis oscil·len entre els 250 euros del primer premi del tema lliure i els 50 del tercer premi del tema la Llagosta. A les dues categories, hi ha establerts diplomes per als classificats fins al cinquè lloc.

El Concurs Estatal de Fotografia de la Llagosta és puntuable per obtenir les distincions de Mestre Fotogràfic de Catalunya atorgades per la Federació Catalana de Fotografia.

Publicitat