Es reprenen les obres de la pista esportiva d’Anne Frank

0
98

Aquesta setmana s’han reiniciat les obres de la pista multiesportiva de la plaça d’Anne Frank. Aquests dies es fa l’ampliació del paviment i, posteriorment, els treballs d’instal·lació de la tanca perimetral.

La pista tindrà unes dimensions de 10,5 x 21 metres amb dues cistelles i dues porteries. La inversió final és de 59.034,74 euros. Les obres van començar el mes de maig. Una vegada iniciades, va sorgir l’opció d’ampliar la zona de joc. Això va suposar una modificació tant del projecte com de gestió pressupostària, el que va ocasionar la posada en marxa d’un nou tràmit administratiu.

Les vacances d’estiu, la Festa Major i, anteriorment, les eleccions municipals han influït també en que el procés d’execució s’allargui més del previst.

Les obres iniciades aquest dilluns estaran finalitzades en un mes.

Publicitat