Dimecres, 07 desembre 2022
14.6 C
La Llagosta

El CE la Llagosta debuta amb derrota a Sentmenat (2-0)

El Club Esportiu la Llagosta va debutar amb derrota al camp del Sentmenat, per 2 a 0. Els llagostencs van perdre dissabte a la primera jornada del grup 12 de la Quarta Catalana.

La Llagosta, que es va presentar amb un sol canvi per causa d’un gran nombre de baixes per la feina, va encaixar els dos gols en dos contracops. El primer poc abans del descans i el segon a l’equador de la represa. Al tram final, l’àrbitre va expulsar el llagostenc Domingo Romero i el local Mamadou Lamine per una picabaralla. El club llagostenc ha presentat un recurs a la Federació Catalana de Futbol contra la targeta vermella de Romero.

El pròxim partit de la Llagosta serà dissabte contra el Sant Quirze B al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h. Els del Vallès Occidental van guanyar a la primera jornada contra la Romànica B, per 1 a 0.

Publicitat

Publicitat