Més d’un centenar d’alumnes comencen el curs a l’Escola de Música

0
105

L’Escola Municipal de Música ha iniciat el curs amb 102 alumnes matriculats a les diferents modalitats d’instruments que s’imparteixen. Les classes es fan en horari de tarda a Can Pelegrí.

El centre, que manté la matrícula oberta fins que es cobreixin totes les places, té un programa formatiu tant per a infants com per a adults adaptat a diferents nivells. Per als més petits, l’Escola Municipal de Música ofereix una primera fase on es treballa la música i el moviment i una segona d’iniciació instrumental. A partir dels 8 anys, hi ha un primer curs de familiarització amb l’instrument i, posteriorment, es fan tres cursos bàsics. A partir dels 12 anys, s’ofereixen diversos cursos avançats per aprofundir en l’aprenentage de l’instrument. Per aquelles persones que s’inicien més tard en la música, també hi ha cursos bàsics i avançats.

A l’Escola Municipal de Música es pot aprendre a tocar diversos instruments, com ara la guitarra, el baix, el piano, la bateria, percussió, el saxo, el clarinet, el violí i el violoncel. A més de les classes de llenguatge musical, conjunt instrumental i les de música i moviment per als més petits.

Les persones interessades poden passar per la tercera planta de Can Pelegrí. L’horari d’atenció a l’usuari és dimarts, dijous i divendres, de 16 h a 17 h. El correu electrònic de l’escola és emmlallagosta@gmail.com i el telèfon és el 93 545 15 40.

Publicitat