La Biblioteca obre el període d’inscripció per fer de jurat del concurs literari Atrapallibres

0
104

La Biblioteca de la Llagosta ha obert el termini per participar com a jurat del 15è Premi de literatura infantil Atrapallibres 2019-2020. La biblioteca de la nostra localitat torna a sumar-se en aquest certament per a infants, de 9 a 12 anys, que organitza el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (CLIJCAT).

Els infants interessats podran inscriure’s fins al 19 d’octubre a la Biblioteca de la Llagosta, que s’ubica a la primera planta del Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí. El certamen està dividit en tres categories, segons l’edat, de 9 anys, de 10 anys i d’11 a 12 anys. Les places són limitades a nou infants per grup i s’assignaran per ordre de recepció del full d’inscripció.

Els participants hauran de llegir els tres llibres seleccionats per categoria i posteriorment hauran de fer una valoració. La Biblioteca de la Llagosta proporcionarà els llibres del certamen Atrapallibres 2019-2020. Aquest curs els llibres seleccions són Zoo de paraules, El segrest de la bibliotecària i El carter de l’espai, per a infants de 9 anys; L’arbre dels desigs, El zoo petrificat i El refugi del Tarek; per a infants de 10 anys; i El fil invisible de la natura, Rosa Blanca i Pirates del mar de gel, per a infants d’11 a 12 anys.

Publicitat