El CD la Concòrdia jugarà contra el FS Bilbo els setzens de final de la Copa de la Reina

0
85

El CD la Concòrdia jugarà els setzens de final de la Copa de la Reina contra el FS Bilbo, del País Basc. La Reial Federació Espanyola de Futbol ha fet avui el sorteig de la primera ronda de la competició copera, que es disputarà a partit únic el 6 de desembre i l’eliminatòria de la Concòrdia tindrà lloc a la Llagosta.

El conjunt de Bilbao milita aquesta temporada a la Primera Divisió després de fer l’ascens la campanya passada. “És un equip complicat que l’any passat va assolir l’ascens, però nosaltres jugarem les nostres opcions perquè el partit serà a la nostra pista”, valora el tècnic de la Concòrdia, Dani Mosteiro. Aquesta serà la primera vegada que la Concòrdia juga la Copa de la Reina de futbol sala.

Publicitat