Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

Antonio García Robledo debuta amb victòria amb el Nantes

Antonio García Robledo va debutar dijous passat amb victòria amb l’Handbol Nantes contra el Saint-Raphaël, per 28 a 22. El llagostenc enceta així la seva segona etapa a la lliga francesa amb l’objectiu d’aspirar a tot amb el Nantes. “Al pavelló l’altre dia hi havia prop de 6.000 persones i hi havia un ambient d’alt nivell. M’ho vaig passar molt bé, que al cap i a la fi he vingut per gaudir d’aquest esport i per guanyar algun títol”, explica el llagostenc.

El fitxatge d’Antonio García Robledo passant del Fraikin Granollers a l’Handbol Nantes va ser llampec, en poc menys d’una setmana. “Era l’oportunitat de tornar a la lliga francesa, que juntament amb la lliga alemanya, són les millors lligues d’handbol del Món”, adverteix el llagostenc, que remarca la dificultat que va ser prendre la decisió: “el fet de venir al Nantes va ser una decisió difícil pel moment de la temporada que estem i per tractar-se de què estava al club de la meva vida… però el fet de viure l’handbol en la seva màxima expressió em va fer decidir per l’opció del Nantes”.

El llagostenc reconeix que el Nantes “no és el favorit però és aspirant a guanyar títols”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies