Dijous, 01 juny 2023
19.6 C
La Llagosta

Unes 120 persones han participat avui en la Diada de la Bicicleta

La Llagosta ha celebrat avui la Diada de la Bicicleta en el marc de la Setmana de la Mobilitat. Unes 120 persones han participat en la Bicicletada.

La Policia Local i Protecció Civil de la Llagosta encapçalaven el grup, format per adults i un gran nombre d’infants, que no s’han volgut perdre, un any més, la Bicicletada. Els participants han fet un recorregut per diversos carrers de la nostra localitat amb sortida i arribada al Parc Popular. Tots han rebut com a obsequi un refresc i una bossa amb l’eslògan Camina amb nosaltres per promoure l’ús de mitjans de transport sostenibles.

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, que ha pres part en la Bicicletada, ha agraït als participants la seva presència. Sierra ha demanat als veïns i veïnes que facin servir per als seus desplaçaments “sempre que puguin el transport públic”. L’alcalde ha remarcat que “a la Llagosta es pot anar a qualsevol lloc a peu”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies